lauantai 10. kesäkuuta 2017

Tää on meidän kotiMe aletaan kotiutua jo, kaksi yötä takana Soinissa. Ekana iltana pelotti ihan hirveesti, että joku palottelusurmaaja hyökkää. Mutta ei hyökänny, ainakaa vielä.

Makkari ja olkkari alkaa olla kondiksessa, ellei verhojen kiinnitystä pyykkipojilla ja kaappeihin sullottuja jätesäkkejä lasketa. Olkkarissa on vielä vanha jääkaappikin, mutta se siirtyy sitten, kun muskelikansa saapuu sankoin joukoin puusavottaan. Eiku onhan eteinenkin mattoa vaille valmis, sellainen kulkeutuu Keitsusta sitten joskus, samoin keittiöön.

Keittiö on ihan kamalan kaaoksen vallassa vielä, mutta kattoo jos huomenna jaksaisi alkaa laittaa sitä. Hirvee homma vaa ku pitää tiskata kaikki asiat, mitkä on ollu ulkovarastoissa vuoden. Mutta aattelin kyl et tiskaan ja pesen vaan tärkeimmät astiat ja kodinkoneet, loput piilotan sängyn alle. <D

Ihanaa ku Slavaki on täällä ihan rennosti eikä hermoile. Oli ihan erilainen ku muutettiin esimerkiksi Äänekoskelle. Tää oli hyvä päätös!


Tää talo on kyllä aika rempallaan, eikä oo kovin kaunis näky (varsinkaan piha, voi kauhee oikeesti), mutta onneks mä en oikeesti suuremmin välitä siitä, vaikka tapetit repsottaa yms. Mulle kuitenkin ykkösprioriteetti on, että elukat viihtyy, eikä tähän mennessä oo vaikuttanut mitenkään päin sille, etteivätkö viihtyisi. Tokikin Slava ja Vilho molemmat on sellaisia laumasieluja, että kaipaisivat enemmän hulinaa ympärilleen. Enkä tarkoita mitään kaupunkiasumista, vaan sellaista että olisi enemmän ihmisiä tai elukoita, joita voi härkkiä. <D Melkein tunnen huonoa omatuntoa, kun en halua lapsia, kun noi molemmat rakastaa lapsia. Vilhoki leikki porukoilla aina tuntitolkulla vierailevien lasten kanssa, Slavaki on mielellään osallistunut leikkeihin. Mutta elämä on, kestäkää. 8|

Ja sitä paitsi, tuleehan meille vauvakisu jossain vaiheessa! Otan tässä joku päivä kun tilanne rauhoittuu enemmän, yhteyttä siihen kasvattajaan ja tarkastan milloin nuorempi kissapentue on luovarissa. Laskelmieni mukaan ehkä heinäkuun puolen välin jälkeen, eli voi olla että menee niin pitkälle kissalapsen tulo. Tokikin vanhemmasta pentueesta varmaan olisi vielä pentuja jäljellä ja ne ois hieman yli luovutusikäsiä, mutta!!! ne nuoremmat on Vilhon siskonlapsia! Siis kelatkaa Vilikki-eno. <D Ja musta näytti sille, että ne nuoremmat ois harmaamaskisia, mikä saattaisi kiinnostaa enemmän ihan vain siksi kun Ilarilla oli tummamaski. Mutta saa nyt nähdä miten kissa-asia menee, kyllä se varmasti jotenkin menee!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti